Het Boek Krachtig Anders leren!

Wim Bouman heeft op basis van onderzoek bij 650 kinderen met leerproblemen, zijn opgedane bevindingen en ervaringen beschreven. Door de Kernvisie methode toe te passen hebben deze kinderen grote vooruitgang geboekt in lezen, spelling, rekenen en hun leerstrategie.

U kunt lezen over zijn controversiële kijk op de wetenschap, die zegt dat dyslexie een ernstige leerstoornis is.Met als uitgangspunt dat mensen met dyslexie een andere leerstijl hebben ontstaat er een mogelijkheid om deze categorie rechtsgeoriënteerde denkers wel te laten leren en resultaten te boeken. Dit boek vertelt u over die andere leerstijl en legt uit waarom deze groep niet aansluit op de wijze waarop zij op school les krijgt, met als gevolg dat zij onderpresteert.

Het vaststellen van problemen als dyslexie, add, adhd, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is niet moeilijk. Daarvoor een oplossing vinden wel. Dit boek biedt u het antwoord; een oplossing, die blijvend effectief blijkt. U treft informatie aan over het lezen, schrijven, woordbeelden, spelling, rekenen, hoe er met toetsen omgegaan moet worden, vormen van weerstanden die deze kinderen laten zien en op welke wijze ook sociaal emotionele problemen aangepakt kunnen worden.

Dit boek is een must voor ouders die hun kind beter willen kunnen begeleiden!
De kosten van dit boek zijn € 24,95 exclusief eventuele verzendkosten.

Voor het bestellen van het boek Krachtig Anders Leren neemt u telefonisch contact op of via het contactformulier.