Coach

Wie ben ik als coach?                                                                                                                         
Mijn naam is Myriam Spreekmeester(1973). Ik ben een moeder van een zoon (1999) en een dochter(2000). Altijd geïnteresseerd in, en nieuwsgierig naar, wat mensen (kinderen) beweegt. 

Met een sociaal pedagogische achtergrond en werkzaam als coach en Beeldend Kunstenares is er een stevige vlecht ontstaan om kinderen, jongeren en  volwassenen te stimuleren naar hun innerlijke kracht. Ik hou van de kracht die het geeft mensen te laten groeien en vol vanuit hun mogelijkheden te leren leven. Als coach functioneer ik als een spiegel die de mens soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien. Mijn passie is om kinderen, jongeren en volwassenen met leerproblemen om te turnen naar goede leerprestaties en weer plezier in het leren/leven te kunnen ervaren. Dit heeft een goede weerslag op het sociale en emotionele functioneren.

Mijn ervaring

Een kleine greep uit wat ik tot nu toe heb gedaan: Opleiding De kunst van Kindercoaching. Gecertificeerd Kindercoach.
Opleiding Kernvisiecoach : Gecertificeerd Kernvisiecoach gespecialiseerd in coachen volgens de Kernvisie methode. Dit houdt in dat ik opgeleid ben om kinderen, jongeren, volwassenen met leerproblemen met als gevolg dyslexie, concentratieproblemen, belemmerende overtuigingen en negatief zelfbeeld daadwerkelijk aan te pakken en een effectief resultaat neer te zetten. Tevens ben ik het bezit van een licentie om het Coachee-Spel te gebruiken. Het is een praktische, speelse en creatieve werkvorm die ik inzet bij het begeleiden van kinderen. Hierdoor worden ze zich bewust van hun kwaliteiten en talenten. Het spel geeft op een speelse manier heel veel informatie over het kind, de hulpvraag en de situatie waar het kind zich in bevindt.

Aangesloten bij:
Spreekmeester coaching is aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona en voldoet hiermee aan de door het ministerie van VWS gestelde eisen aan de Wkkgz. Om aangesloten te zijn dien je een gedegen opleiding te hebben genoten, onderschrijf je de beroepscode, ben je in bezit van recente VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag) en heb je een eigen praktijk. Dit betekent onder andere dat je gedegen opleiding hebt genoten, bij-en nascholing volgt, deelneemt aan super- en/ of intervisie bijeenkomsten en vakliteratuur bij houdt.